22 Kasım 2016 Salı

Beykoz Çatı Temizliği


Beykoz Çatı Temizliği *
Beykoz Çatı Temizliği

Kolayca çatı her türlü uyum sağlar.Karmaşık çatı formlarına, kubbe, tonoz, kavisli yüzeylere adapte edilebilir.
İnce taneli doku* çekici renk ve estetik. Kolay ve hızlı uygulanır.
* Su geçirmez, sıcaklık farkı, esnek ve parçalı bir yapı, çatlama, ve uzun ömürlü olmasını engeller.
* Doğru yürüyüş yapabilirsiniz.
Farklı malzemeler, alt sadece çatı detayları, Beykoz Çatı Temizliği çatı onarımı, tadilat malzemeleri * Mahya, eğik Dere, duvar-baca onarım, çatı yenileme, bitmiş bir görünüm not gerekli.
/M2, 10* hafif çatı yapımı, oluk tamiri, çatı izolasyonu, çatı onarımı ve restorasyonu. kg akışı için çok az yük verir.
Onduline çatı sistemleri
Onduline levhalar uygulama modeli, çatı göre Hr çatı sistemi kolay uygulanır onduline. Çatı, çatı onarımı, oluk bağlantı elemanları, çelik, beton, Dere, Beykoz Çatı Temizliği güçlendirilmiş yalıtım, Yalıtım, İzolasyon, izolasyon, yalıtım çok avantajlı aşıklı yenileme veya yenileme her türlü ahşap kaplama için uygundur. Gerekli, onduline hr kolayca kesilebilir, fire vermez. Little Creek için düz veya kavisli yüzeyler ve oluklar dik veya eğimli çatılar çatı izolasyon önünde aynı adaptör kolayca tamir edilebilir.
Onduline çatı sistemi toplam maliyeti, döşeme, tavan, simge durumuna küçült, Kaydet 70%.
ONDULİNE ÇATI USTASI :
Çatı su yalıtımı, karo restorasyon, onarım, tadilat, onarım, çok iyi bir performans Onduline.Sundurma yalnız alanı daha verimli kullanarak.Onduline oluklu bitüm çatı çatı malzemeleri ahşap çelik uzay la olmadan kolay kurulum 2 m uzunluğunda kılavuz ya da bir çözüm sağladı. Corrubit levhalar, ahşap, çelik veya beton yapı ve bina cepheleri, çatı, tadilatı çatı onarımı ve yaygın olarak kullanılan esnek farklı eğimli yüzeyler, çatı onarımı gibi kolayca tamir edilir ve uygulanır.
Membran çatı sistemleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder