22 Kasım 2016 Salı

Beykoz Oluk Dere Tamiri Temizliği

Beykoz Oluk Dere Tamiri Temizliği
Beykoz Oluk Dere Tamiri Temizliği

 Fiberglas, 544 Bardolino, bitüm, mineral toz kaplı Yeni çatı, Yeni asfalt shingle, Avrupa standartlarına göre üretilen çeşitli renklerde takviyeli Bardolino Bardolino tek okside. İzolasyon oranı (shingle) çatı tamir, çatı tamiri, oluk tamiri ve yenileme, zararlı 8-10 m2/kg ışık kaplama, ortalama olarak, yeni malzeme oluşmuş bir grup ağırlığında olmadan yürüdü. Esnek, çatlamaz, kırılmaz, sıcak-soğuk farkından etkilenmez. Kesinlikle su geçirmez, bakım gerektirmez, uzun ömürlü. Çatı eğimli ve karmaşık yüzeyler ve kolay uygulanır kolay. olabilir doku kapalı, küçük, çekici ve kalıcı renk ile estetik bir parça. BARDOLİNO.Çatı ve S, standart, bilinen kırmızı ve Yeşil çatı gibi iki farklı sesler ve farklı tonları Shingle ÇATI BARDOLİNO onarım ve restorasyon geleneksel SHİNGLE, Cambridge, Nova, çatı için daha Beykoz Oluk Dere Tamiri Temizliği estetik bir görünüm Lara. (Shingle) %30 veya daha fazla ahşap çatı, çatı onarım ve yenileme hızı ile büyük kavisli bir kafa galvanizli çivi ile çivilenmiş edilecektir özel. Pürüzsüz beton ya da zift düşük eğimli çatılarda izole membran uygulanır. İşçiliği kolay ve hızlı. 80 m2 çatı onarımı gün oranı, zaman, iki ana modelleme çatıyı onarmak için yapılır.mümkündür
Bent Creek, fiyat ve farklı malzemeler, saç, çinko oluk tamiri, çatı izolasyonu, çatı, çeşitli özel ayrıntıları bridge Creek duvar gibi gereklidir. Çatı yapımı soğuk çatılar bu kurallara uygun olarak havalandırılmış olmalıdır. Bitmiş çatı malzemesi çatı renk ve boy oranı tüm yenileme ve Beykoz Oluk Dere Tamiri Temizliği onarım bütünlüğünü verilmiştir.
Bardolino, bitüm, cam elyaf örgü ve mineral renkler (slayt), kuru tip, yüksek kaliteli ve takviye taneli çeşitli okside çatı malzemeleri ile kaplı üretti.
Sistem, uygulaması kolay, çatı, oluk tamiri, çatı izolasyonu, Bardolino her türlü, zengin Creek, kalıcı, basit, güvenli, su geçirmez ve uzun-bina estetik fırsatlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder